Breiwerck

Ervaringen

Ervaringen van cursisten

De breiworkshops van Margreet zijn geweldig! Ik heb nu twee workshops gevolgd. Eentje om sokken te leren breien op de rondbreinaald en eentje waarin ik mijn eigen sock blank heb gemaakt. Door het maatwerk dat Margreet op een rustige manier biedt, zat ook ik hier als startende breier helemaal op mijn plek. Een hele leuke persoonlijke manier van iemand iets willen leren vanuit een passie die er aan alle kanten vanaf straalt en Margreet ook weet over te brengen in de groep. Geweldig en ga zeker nog meer van haar workshops volgen!

Carla, 41 jaar

Ik heb genoten van de cursus, de duidelijke uitleg en de gezelligheid. Margreet die altijd rustig blijft en je blijft stimuleren. Ondertussen 4 paar sokken verder en een truitje voor m’n kleinkind (met de hulp van Margreet) heb ik ontdekt hoe ontspannen breien ook al weer was!

Marion, 67 jaar

Ik las op Nextdoor dat er een cursus sokken breien op rondbreinaald ging starten. Dit sprak mij zeer aan omdat ik vroeger het breien van sokken op 4 pennen niet goed kon. Wat ben ik blij dat ik me heb opgegeven. Margreet is heel goed in het uitleggen, en zorgt dat je je niet rot voelt als het even niet lukt. Ze staat je steeds met raad en daad bij. Mijn eerste paar sokken zijn nu klaar en iedereen die ze ziet wil graag ook een paar. Inmiddels ben ik weer bij Margreet begonnen nu met het inbreien van een patroon. Ook dit legt ze goed uit en heeft voorbeelden hoe het wel en hoe het niet moet. Dank je Margreet, het breien is nu weer leuk. 

Mieke, 70 jaar

Ik brei graag sokken en doe dat al een aantal jaren. Nu is mijn nieuwe voornemen om nog meer te gaan leren wat sokken breien betreft. Nu heb ik afgelopen zaterdag een cursus inbreien gehad bij Margreet. Ze legde het zo duidelijk uit hoe je twee handen gebruikt met inbreien. Ineens snapte ik het. De volgende keer gaan we leren hoe je zorgt dat je geen lussen aan de achterkant krijgt. Het is best doorwerken. Maar ik heb al veel geleerd. Margreet heeft alle geduld van de wereld en wat je ook vraagt en hoe vaak maakt haar niets uit. Niets is haar teveel. 

Pien, 54 jaar

Mocht je altijd al willen leren breien of je techniek willen verbeteren, dan is het echt een aanrader om bij Margreet een cursus te volgen! Ze is voor mij al jaren een grote inspiratiebron! Ga altijd weer vol nieuwe ideeën en een positief gevoel naar huis als ik bij haar ben geweest!

Benita, 47 jaar

Met heel veel plezier heb ik de lessen gevolgd en ik heb er heel veel van geleerd. Heel erg bedankt dat ik dankzij de gezellige lessen nu leuke sokken kan breien.

Gerda, 61 jaar